.

Princen Horeca

``Door een Koninckrijk gegeven``
vierkant-klein (3)

Princen Horeca

Princen staat voor eerlijkheid, kwaliteit en persoonlijke aandacht.  Wij  willen  graag samenwerken met elke ondernemer die zich hierin herkent. Princen levert zijn pils uit via diverse horeca- en drankengroothandels in Nederland. Tevens kunt u via de Princen Brouwerijen direct contact opnemen voor vragen en bestellingen

vierkant-klein (2)

Princen services

Princen Bier levert niet alleen pils, maar ook glaswerk in diverse maten, bierviltjes, lichtbakken, tapruiters en tapknoppen. Voor tapmaterialen kunnen wij u advies op maat geven. Wij bieden het beste materiaal tegen de beste prijs en maken voor de installatie gebruik van gekwalificeerde tapmonteurs. U kunt bij ons kopen en/of leasen.
Daarnaast verzorgt Princen tapinstructie-workshops, om uw personeel op de juiste wijze te begeleiden zodat ze een mooi Pilsje kunnen tappen.

vierkant-klein-horeca

Evenementen

Princen is een veel gevraagd biertje tijdens evenementen. De flexibele levering, mooie tapmaterialen en goede prijzen zorgen ervoor dat Princen aan uw evenementen en pop-up locaties een vorstelijke invulling geeft!
Voor meer informatie, evenementen en diverse horecamaterialen, bezoekt één van onze accountmanagers u graag.

Strategie, visie & prijsbeleid

princen bier natuurlijke grondstoffen

Princen Bier, vertel daar eens meer over!

Wij brouwen puur natuurlijk, met zuiver water gerst, gist en hop. Onze gerst komt uit Zeeland en wordt daar op aloude wijze gemaakt. Zomer gerstemout wordt deze gerst genoemd. Deze is absoluut van topkwaliteit.
Door de zorgvuldig samengestelde grondstoffen heeft Princen bier haar eigen specifieke natuurlijke smaak.
Ons brouwproces is zeer traditioneel. De hop wordt na 4 uur toegevoegd waardoor de fijnste smaak wordt gerealiseerd. Daarnaast wordt  er vanzelfsprekend de juiste temperatuur gebrouwen.

vierkant-grondstoffen (4)

Het verschil met andere bierbrouwers

Het verschil met andere industriële bierbrouwers is dat Princen op een zeer traditionele wijze haar bier brouwt. Wij brouwen niet high gravity zoals anderen dat veelal doen. Princen gebruikt onder meer pure natuurlijke grondstoffen en wij gebruiken geen toevoegingen voor de houdbaarheid.

Het bier van Princen wordt gebrouwen in 30 dagen, daar waar high gravity brouwers dat in 10 dagen doen. Dit verschil in het brouwproces proef je overduidelijk met als gevolg dat Princen bier een overduidelijke frisse en verfijnde smaak heeft.

vierkant-bus-klein

Distributie & Verkoop

Princen bier is verkrijgbaar in verschillende verpakkingsvormen.

– Fusten van 50 liter
– Fusten van 20 liter
– Tankbier
– Blikbier

Princen is verkrijgbaar bij vele restaurant, cafe’s, slijterijen, en sportverenigingen. De distributie hiervan verloopt via verschillende groothandels.

Horeca ondernemers adviseren wij om contact op te nemen met hun lokale groothandel. Wilt je weten via welke distributie wij Princen onder meer levert, neem dan contact met ons op via 085 666 11 11 of stuur ons een bericht via het webformulier op onze website.

Voor een interessante prijs, een uitstekende service, een snelle levering en uiteraard een tapinstallatie is elke horeca ondernemer bij Princen aan het juiste adres!

vierkant-tap-klein

Prijsbeleid

Bij Princen bier hebben wij gekozen voor een betaalbaar en transparant prijsbeleid. Het is te vergelijken met een premium bier die wordt verkocht in de supermarkt.

Er is hiervoor gekozen om de horecaondernemer de kans te bieden een goede marge te realiseren, maar tevens er voor te zorgen dat de consument een betaalbare prijs betaald tijdens een bezoek aan het horeca etablissement.

Verkoopkanalen Princen Bier

vierkant-klein-horecazaken

Slijterijen & drankenzaken

Princen bier is o.a. verkrijgbaar bij de onderstaande slijterijen en groothandels.

vierkant-klein (1)

Verkoop Horeca

klein-vierkant-cateraar

Verhuur bedrijven & Cateraars

Join the Princen fanzone!

Wil je op de hoogte blijven van Princen bier zoals onze activiteiten, aanwezigheid op evenementen of ontwikkelingen van ons frisse bier? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!