bier & gezondheid, Nieuws

De beste tips tegen een kater

kater bier

Wat zijn is de beste manier om van je kater af te komen na een avondje doorhalen? Verschillende barkeepers hebben daar allemaal hun eigen mening over!

Iedereen herkent dit wel. Je bent een avondje wezen stappen en die avond is een beetje uit de hand gelopen. Je hebt meer alcohol gedronken dan dat je van plan was. De volgende ochtend merk je dit direct op het moment dat je wakker wordt. Er  zijn volgens de experts heel vele manieren om van je kater af te komen.  Ze leggen allemaal in het onderstaande filmpje uit wat je moet doen om snel van die hang-over af te komen. Ga er rustig voor zitten en bekijk deze tips en laat ons na afloop weten of 1 van deze tips bij jou heeft geholpen. We zijn zeer benieuwd!

Princen bier en een kater

Trouwens…, wist je dat als je Princen bier drinkt minder snel een kater hebt de volgende dag!? Echt waar! Dit komt onder andere door ons traditionele brouwproces en ook omdat wij bij Princen bier gebruik maken van de beste natuurlijke ingrediënten.  Je lichaam krijgt buiten het reguliere vocht toch voldoende zuurstof. Dit zorgt er voor dat je minder snel hoofdpijn krijgt. Natuurlijk is het wel zo dat als je overmatig veel gedronken hebt, dat ook dan je last zult hebben van een hang-over…

Bekijk ook een onze andere filmpjes op onze website!

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *