Brouwerij, Horeca, Nieuws

Princen bier, puur, zuiver & traditioneel gebrouwen pils met royale smaak!

princen bier

Princen Bieren…

…staat voor een puur, zuiver en traditioneel gebrouwen pils met een royale smaak. Een product van Hollandse bodem met een smaakervaring als ‘door een Koninckrijk gegeven’.

Het Hollandse water verrijkt met mineralen prikkelt de smaakpapillen. De frisse afdronk, die Princen Bier zijn plaats onder de ‘lichte’ bieren geeft, vindt zijn oorsprong in het alcoholpromillage van vijf procent.

Het is een categorie 1 Pils met een stamwortgehalte van 11,6 % plato.

Bijzonder procédé

Princen Brouwerijen is tot dit bijzondere resultaat gekomen door de beste ingrediënten samen te voegen en volgens een bijzonder procédé in de juiste verhoudingen op elkaar af te stemmen.

Zo kwamen we tot de perfecte balans tussen water, gerst, hop en gist!

Speciaalbieren

Veel brouwerijen maken naast Pils ook speciaalbieren. Dat is echter een heel ander proces waarbij wordt geëxperimenteerd met smaak en toevoegingen. Ons Pils behoeft geen verdere krans en daarom concentreren we ons uitsluitend op dit product.

Pils maken is Champions League en verdient onze specifieke focus!

Princen Horeca

Princen staat voor eerlijkheid, kwaliteit en persoonlijke aandacht.  Wij  willen  graag samenwerken met elke ondernemer die zich hierin herkent. Princen levert zijn pils uit via diverse horeca- en drankengroothandels in Nederland. Tevens kunt u via de Princen Brouwerijen direct contact opnemen voor vragen en bestellingen

Princen services

Princen Bier levert niet alleen pils, maar ook glaswerk in diverse maten, bierviltjes, lichtbakken, tapruiters en tapknoppen. Voor tapmaterialen kunnen wij u advies op maat geven. Wij bieden het beste materiaal tegen de beste prijs en maken voor de installatie gebruik van gekwalificeerde tapmonteurs. U kunt bij ons kopen en/of leasen.

Daarnaast verzorgt Princen tapinstructie-workshops, om uw personeel op de juiste wijze te begeleiden zodat ze een mooi Pilsje kunnen tappen.

 

TIP

Bekijk ook eens onze filmpjes op onze website!

Wil je meer weten over Princen bier, neem dan contact met ons op.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *