bier & gezondheid, Brouwerij, Horeca, Nieuws

Princen Pils maakt het verschil met andere bierbrouwers!

Princen Bier gebruikt alleen Natuurlijke Grondstoffen

Het verschil met andere industriële bierbrouwers is dat Princen op een zeer traditionele wijze haar bier brouwt. Wij brouwen niet high gravity zoals anderen dat veelal doen. Princen gebruikt onder meer pure natuurlijke grondstoffen en wij gebruiken geen toevoegingen voor de houdbaarheid.

Het bier van Princen wordt gebrouwen in 30 dagen, daar waar high gravity brouwers dat in 10 dagen doen. Dit verschil in het brouwproces proef je overduidelijk met als gevolg dat Princen bier een overduidelijke frisse en verfijnde smaak heeft.

Distributie & Verkoop

Princen bier is verkrijgbaar in verschillende verpakkingsvormen.

– Fusten van 50 liter
– Fusten van 20 liter
– Tankbier
– Blikbier

Princen is verkrijgbaar bij vele restaurant, cafe’s, slijterijen, en sportverenigingen. De distributie hiervan verloopt via verschillende groothandels.

Horeca ondernemers adviseren wij om contact op te nemen met hun lokale groothandel. Wilt je weten via welke distributie wij Princen onder meer levert, neem dan contact met ons op via 085 666 11 11 of stuur ons een bericht via het webformulier op onze website.

Voor een interessante prijs, een uitstekende service, een snelle levering en uiteraard een tapinstallatie is elke horeca ondernemer bij Princen aan het juiste adres!

princen bier natuurlijke grondstoffen

Prijsbeleid

Bij Princen bier hebben wij gekozen voor een betaalbaar en transparant prijsbeleid. Het is te vergelijken met een premium bier die wordt verkocht in de supermarkt.

Er is hiervoor gekozen om de horecaondernemer de kans te bieden een goede marge te realiseren, maar tevens er voor te zorgen dat de consument een betaalbare prijs betaald tijdens een bezoek aan het horeca etablissement.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *