Horeca, Nieuws

Princen Bier verkrijgbaar bij vele Slijterijen & drankenzaken

Princen Bier verkrijgbaar bij vele Slijterijen & drankenzaken

De lijst van drankenhandels wordt elke week groter. Wilt je weten of er bij jou in de buurt inmiddels een slijterij of groothandel aanwezig is? Neem dan contact met ons op!

Princen bier is o.a. verkrijgbaar bij de onderstaande slijterijen en groothandels.


Actifood


Vhcjongensbv


JNR dranken


Moosdrankenhandel


Henribloem


Drinkland


Bruyntjebeer


Rovehg


De Pareldranken


MB group

princen horeca slijterijen

Princen Horeca

Princen staat voor eerlijkheid, kwaliteit en persoonlijke aandacht.  Wij  willen  graag samenwerken met elke ondernemer die zich hierin herkent. Princen levert zijn pils uit via diverse horeca- en drankengroothandels in Nederland. Tevens kunt u via de Princen Brouwerijen direct contact opnemen voor vragen en bestellingen

Princen services

Princen Bier levert niet alleen pils, maar ook glaswerk in diverse maten, bierviltjes, lichtbakken, tapruiters en tapknoppen. Voor tapmaterialen kunnen wij u advies op maat geven. Wij bieden het beste materiaal tegen de beste prijs en maken voor de installatie gebruik van gekwalificeerde tapmonteurs. U kunt bij ons kopen en/of leasen.

Daarnaast verzorgt Princen tapinstructie-workshops, om uw personeel op de juiste wijze te begeleiden zodat ze een mooi Pilsje kunnen tappen.

Evenementen

Princen is een veel gevraagd biertje tijdens evenementen. De flexibele levering, mooie tapmaterialen en goede prijzen zorgen ervoor dat Princen aan uw evenementen en pop-up locaties een vorstelijke invulling geeft!

Voor meer informatie, evenementen en diverse horecamaterialen, bezoekt één van onze accountmanagers u graag.

Related Posts